Parcul Tineretului

Trasee de trail in Tineretului

Pentru ca tot am cautat si gasit diverse poteci prin parcul Tineretului (Bucuresti) am zis sa le astern si pe hartie cum se zice. Pana acum am „compus” urmatoarele trasee sub forma de circuit. Ele au lungimi micute 500m – 600m insa sunt placute piciorului :). Toate aceste trasee ajung intr-un fel sau altul pe langa drumul ce inconjoara lacul.

Traseul 1

Asezat cumva in partea de NV a parcului pe langa intrarea de pe Serban Voda, vizavi de parcul Carol. Acest traseu gazduieste si editiile off-road a TTR-ului lui Florin Simion. Traseul are cca 520m lungime cu aproximativ 10m diferenta de nivel. Eu il parcurg in sensul cu urcarea pe pamant si coborarea pe asfalt.

trail-tineretului-traseul1

Traseul 1, 520m / 10m+

Traseul 2

Acesta se afla pe peluza din continuarea aleii de la intrarea de langa Gradina de Sud (expozitie de plante cu vanzare a ADP S4, pe calea Oltenitei). Traseul are tot cam 520m lungime insa o diferenta de nivel de aproape 15m si cu o urcare considerabil mai abrupta.

trail-tineretului-traseul2

Traseul 2, 520m / 15m+

Traseul 3

Situat chiar in stanga traseului 2, are o lungime de 610m si o diferenta de nivel de cca 10-12m. Eu mai combin aceste 2 trasee (2 si 3) pentru a mai rupe monotonia. De fapt intrarea in acest traseu este comuna cu inceputul traseului 2.

trail-tineretului-traseul3

Traseul 3, 610m / 12m+

Mai jos este o harta de ansamblu cu toate traseele

trail-tineretului-harta-trasee

Vedere de ansamblu trasee

Tags:
Category:

Comments are closed here.