Plimbare Ruse, parculetul din zona centrala

Plimbare pe doua roti in Ruse

Ieri am fost impreuna cu Vali la o plimbare cu cursierele pana in Ruse. Cu toate ca era ceva soare pe cer cand am plecat noi (09:30), aerul nu era sufocant si se putea pedala bine. Distanta totala este de cca 140km si noi am facut-o cam in 6h dar la mers lejer, cu pauze, cu vorbe si cu poze.

Astfel a fost prima data cand trec podul peste Dunare cu altceva decat cu masina. Este o senzatie interesanta sa-l treci cu bicicleta mai ales cand pe langa tine circula TIR-uri: podul trepideaza si scartie destul de tare 🙂 Cam prea tare as putea zice. Interesante mai sunt si imbinarile placilor de pe acest pot care acomodeaza cu succes o roata de bicicleta, mai ales de cursiera (la fix!). Trebuia sa le luam putin in diagonala ca sa nu ni se blocheze roata, dar nu aveam mereu acest spatiu de manevra asa ca uneori le treceam sperand sa nu ramanem blocati pe acolo.

Ajunsi in Ruse ne-am plantat la o terasa draguta din oras care avea meniu cu poze + varianta in limba romana, un lucru destul de obisnuit in Bulgaria. De aici as recomanda tortul de biscuiti cu Nutella si limonada la 1L 😀

Trackul este pe movescount aici.

Tags:
Category:

Comments are closed here.