Alergare pe zapada la Sinaia, prima coborare de la Cota 2000

Alergare pe zapada la Sinaia

Pe la Sinaia am mai alergat, desi nu de multe ori, dar doar pe uscat. Duminica insa am facut si inaugurarea pe zapada. Nu pot sa zic ca a fost o varianta pe traseu pe care o asteptam ca si cand, dar a fost cea mai buna alegere in ziua respectiva. Si una din cele mai sigure avand in vedere ca am ajuns pana sus pe platou.

Multe nu ar fi de zis pentru ca am alergat in special pe „teren amenajat”, adica pe partii. Ma asteptam sa fie mai aglomerat si sa tot fentez sau sa ma fenteze schiorii la urcare si la coborare. Dar nu a fost asa. Destul de putina lume. Asa de putina ca mi-a trecut un gand razlet sa las alergatul si sa ma sucesc spre skiat, doar ca nu aveam la mine cele necesare pentru asa ceva 🙂 . Vremea a fost buna pentru alergat cu soare pe platou si cu ceata de la 1400m in jos. Pe tot parcursul traseului a batut slab vantul, iar la umbra chiar se simtea frig.

Traseul pe care l-am facut a fost: Sinaia – Telegondola – Cota 1400 (pe partie) – Cota 2000 (pe drumul de vara) – statia de teleferic mai jos de cabana Valea Dorului si retur. Un total de 20km cu 1300m diferenta de nivel.

Tags:
Category:

Comments are closed here.